Tuesday, April 19, 2011

FIRST GIVEAWAY (GA)

Salam.. Saya ada sedikit ole-ole @ souvenir dari Perth untuk 2 PELAWAT yang bertuah.
GIFT A : Shopping bag (beige colour) + tea towel bag size abt 30cm x 20cm



close-up tea towel (size abt 60 cm x 30cm)



GIFT B : shopping bag (navy blue) + tea towel bag size abt 30 cm x 20 cm



close-up tea towel (size abt 60cm x 30 cm)

Caranya :




  • Mudah sahaja!! Cuma perlu sertakan alamat email anda di ruangan komen di post ini.


  • Tidak perlu jadi follower.


  • Pemenang bertuah akan dipilih secara rawak oleh random.org.


  • Tarikh tutup penyertaan ialah : 23 April 2011 (Sabtu)


  • Pemenang akan diumum pada 24 April 2011 (Ahad)

Cepat... cuma tinggal beberapa hari saja lagi.. :)

17 comments:

  1. salam sis,saya join ya

    sisnadiah@gmail.com

    ReplyDelete
  2. salam sis,saya join

    sishana88@gmail.com

    ReplyDelete
  3. nak join gak

    zaimizayu@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Makcik terserempak rumah ni waktu jalan jalan tadi...layak ke? Masuk je lah kan...

    khadijah.puteh@gmail.com

    ReplyDelete
  5. stoddart9@yahoo.com

    sy plan nak p perth niv nih, ade suggestion tmpat menarik? tq

    ReplyDelete
  6. menarik mcm mn tu? maybe better kalau check out info on perth dlm website utk tmpt yg disukai eg parks, zoo, shopping etc. perth city, fremantle.

    ReplyDelete
  7. salam umi..blogwalking sini..nk join juga.

    noorsafone@yahoo.com.
    kalau ada rezeki nk juga hadiah tu..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...

    Terima kasih sebab blog ni banyak memberi info untuk saya sekeluarga yang nak bercuti ke Perth hujung minggu depan especially tentang info halal & panduan waktu solat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..
      sama2.. mmg seronok dpt kongsi maklumat mcm ni. kalau ada apa2 lg nak tanya, tanyalah ya. nanti sy share lg info kedai makan halal yg ada kat sini. :)

      Delete