Wednesday, January 27, 2016

Belacan & Cheese Takeaways in Margaret River, WA

Berita baik untuk anda yang melancong ke Margaret River dan perlukan makanan halal. :)


Are you looking for Halal authentic Singaporean / Malaysian Takeaways?

Nasi Lemak / Nasi Ayam / Roti Boyan / Pasta Sambal Belacan etc
We cater for customers who are looking for Halal authentic Singaporean / Malaysian food when they travel Downsouth from Perth. Yummy food to make you feel Home Away From Home smile emoticon

PM on FB, Text or WhatsApp +61 458 945 221 for your Orders & Enquiries. Please let us know in advance for large orders.




Atau layari website Belacan & Cheese di SINI... 




17 comments:

  1. belacan dan cheese di margaret river bertemu jua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Dana.. di mana ada melayu di situ ada belacan :)

      Delete
  2. Nnti boleh nekcik gitau kawan yg nsk ke sana march nanti..tq ummiyumi for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawan nekcik dah gi yer.. bestnyerr :)

      Delete
  3. Assalamualaikum sis.
    Tumpang tanya. Lari topik sikit hehe.
    Saya akan ke perth dgn family 19-23 mei nanti. Ni tengah susun2 itinerary. Ikutkan 22 mei tu plan gini:
    6am-gerak dari city stay apartment
    8am-busselton jetty
    11am-lunch at cicerello's mandurah
    1pm-ferry to penguin island,rockingham
    3pm-return ferry
    4pm-solat di masjid ar rukun rockingham
    5pm-back to perth

    Ambitious sangat tak plan ni? Hehe
    Rugi tak kalau tak pegi busselton jetty?
    Bukan pe takut terkejar2 huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami pergi perth baru ni.. busselton jetty tu macam wajib pergi sbb ianya jeti terpanjang di hemisfera selatan, 1.9km.. syok berjalan pagi2 pergi balik dekat 4km..

      Delete
    2. Wsalam. Sori lmbt reply ye 😅

      Kalau nk ke busselton sy cadangkan spend 1 hari atau bermlm 1 mlm di situ. Rugi pegi tgk pastu balik. Boleh naik train atau jln atas jeti. Jln2 di pekan busselton dan margaret river. Bw anak2 ke xscape fun park, melawat ke rumah api dan mcm2 lg

      Delete
    3. Ok sis. Good info!
      Tqvm sis!
      Tqvm mulan!
      :)

      Delete
    4. Ok sis. Good info!
      Tqvm sis!
      Tqvm mulan!
      :)

      Delete
  4. kami bercuti ke perth 16-25 dec baru ni.. awesome.. tqs for sharing lotsa info sebelum ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 sis. Alhamdulillah jika info yg umi share dpt membantu sedikit sebyk 😊

      Delete
  5. Assalam umi.
    We went to Perth and drove down to south frm 11 Mar to 19 Mar recently. It was awesome. Trime kasih fr the info on ur blog. Kami dpt sarapan di restaurant My Rasa wen we were in Perth. Nasi ayam nye sedap. Serving is big, bleh share 2 org. Dan we did ordered packed lunch fr our outing di Margaret River frm Belacan & Cheese. Mknan nye sedap, complete dgn salad, sambal belacan dan sauce. Great service and friendly.
    Keep up d gd work in providing infos on ur blog. Syabas!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam SizMaria,
      Alhamdulillah info yg umi share dpt juga membantu. Umi pun semangat juga dengar ada takeaway halal di Margaret River ni. Tambah2 ada positive review macam nih.. Terus rasa rindu nak ke sana :)

      Delete
  6. Replies
    1. Sama2.. info yg berguna boleh dikongsi bersama :)

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. silakan..boleh je.

      Juga boleh lawati website di http://www.belacancheese.com/ :)

      Delete