hahaha saja je nak 'perangat' su. isk manader buat roti hari2.. kalau ter'rajin' je. walaupun senang BM tu boleh uli, kalau nak buat doh jenuh juga nak menunggu sampai 2-3 jam br siap uli, pastu tunggu dia naik lg sejam pastu baru boleh bakar. so far belum try lagi roti putih yg ada timer tu. bgn pagi tgk roti dah masak, best kan? ni kes tak sempat godek2 lagi buku resepi :p
waa..mentang2 la BM baru..hari2 masak roti ke kak umi..jimat mcm ni
ReplyDeletehahaha saja je nak 'perangat' su. isk manader buat roti hari2.. kalau ter'rajin' je. walaupun senang BM tu boleh uli, kalau nak buat doh jenuh juga nak menunggu sampai 2-3 jam br siap uli, pastu tunggu dia naik lg sejam pastu baru boleh bakar. so far belum try lagi roti putih yg ada timer tu. bgn pagi tgk roti dah masak, best kan? ni kes tak sempat godek2 lagi buku resepi :p
DeleteCanteknya! bhg dalam dia mengoda!
ReplyDeleteterima kasih mama ju. rasanya pun sedap. sbb ambik resepinya dr yg pakar :)
DeleteSalam Umi,
ReplyDeleteAdeh, tgk pun dah tau sedap... bilalah saya nak pandai mcm kamu ni :)
Salam Marya,
Deletealah umi pun budak baru belajar, kdg2 jadik, kdg2 tak jadik.. :)