Sunday, April 29, 2012

Half the fat choc cake with strawberries









4 comments:

  1. As salam Umi,

    Nyum..nyum... my fav ni choc cake & strawberries... Sedapnye Umi... :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Marya..
      mmg sedapp dan tak menggemukkan hihi :))

      Delete
  2. Salam Umi, wahhh terus keluar airliur tengok strawberry atas cake tu:) Umi cantik2lah pinggan and saya suka baca pasal halal meat in Perth, mana lah tahu pergi lagi oneday boleh lah mencari daging,kalau tak asyik makan seafood ajer:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Zu..
      geram kan tgk strawberry yg besar dan fresh? sbb tu semangat nak buat kek mcm ni. umi pun tgh tunggu sale ni nanti nak borong pinggan lagi.
      selepas ni tak ada masalahlah kalau Zu nak datang sini dan nak cari daging halal kan. ;)

      Delete