Tuesday, August 23, 2011

Bunga

rasanya musim sejuk dah hampir ke penghujungnya dan musim bunga bakal tiba.. pokok2 yang togel sebelum ni ada yang dah berbunga dulu sebelum sempat tumbuh daunnya. dan yang paling best, rumput2 pun keluar bunga juga. baru je nak pijak rumput, tengok ada tompok2 kaler biru/purple. rupanya bunga! dan sang lebah pun sibuk lah time ni :) kali ni nak shoot gambar bunga rumput ni..



DSCN4221 by umiyumi

di kaki tiang ampaian



DSCN4215 by umiyumi
di tepi pagar

DSCN4223 by umiyumi
close up

DSCN4226 by umiyumi
bukan bunga aje, sayur2 yang baru tanam pun segar tambah2 lepas kena hujan.. macam lettuce ni, dah 2-3 kali harvest. :) DSCN4231 by umiyumi

2 comments:

  1. geram nye tengok lettuce ni...mesti segar nranggup

    ReplyDelete
  2. betul tu Ucu, mmg segar sekali :)

    ReplyDelete