Wednesday, September 19, 2012

My first noritake :)

Jom cuci2 mata tengok koleksi pinggan yg terbaru.. bulan lepas ada nampak sale set pinggan noritake dalam internet, so hati terus berkenan dgn yg ni sbb bunganya tu yg menggoda. Xdela asyik beli pinggan terpakai aje kan. Brand ni kalau survey2 agak mahal juga di sini, apatah lg di Malaysia kan?

Sy suka dgn pinggan ni sbb kualitinya dan pinggan ni berat. Kalau kat Msia sy suka jenama claytan. Tiap2 kali ada home fair mesti sy cari claytan. :)









free sugar pot and creamer

free salt n pepper




8 comments:

  1. Wah, ada set pinggan baru! Bestnya..pasti berbunga-bunga hati & senyum sampai ke telinga. Hikhikhik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul3. sampai2 tu terus basuh dan pakai. dah puas pakai lepas tu simpan balik dlm kotak taktau bila lg nak pakai :p

      Delete
  2. UMI......

    CUN NYER!!!! SAYA SUKA SEBAB SIMPLE........

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple kan, Dini? tp cantik hehehe :)

      Delete
  3. Replies
    1. hahaha kalau jeles kenalah beli satu set :)

      Delete
  4. salam sis...cantik pinggan2 tu...sis cakap tadi beli pinggan2 terpakai??? kat sana ada jual juga yer yang jenis terpakai...saya pun suka gak pinggan jenama Clayton...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sya,
      betul tu kat sini mmg ada jual pinggan terpakai. kalau tgk post2 sblm ni, ada post pasal pinggan dan tureen beli kat sunday market :)
      haah pinggan claytan tu kualiti tinggi. kalau belek2 noritake ni teringat claytan. :D

      Delete