Tuesday, September 25, 2012

Pemenang GA ke 8

GA ke 8 telah selamat ditutup. Terima kasih atas semua penyertaaan dan maaf kerana hadiahnya cuma satu.. mungkin ramai yg kecewa. Namun mungkin inilah rezeki namanya, salah seorang mesti menang kan?

Jeng jeng jeng.... siapakah pemenang bertuah ituuu? setelah undian dibuat keputusannya ialah seperti di bawah. No bertuah ialah 68..
.
,
.
.
.
siapakah dia?
..
.
.
.
.
.
.
Inilah dia pemenangnya..........

Saya join

email: yahh9378@yahoo.com

http://alifaimanaqil.blogspot.com/2012/09/8th-giveaway-ga.html

Thank you

23 comments:

  1. tahniah utk kak sam,saya tau GA nie pun dr blog kak sam.....

    ReplyDelete
  2. Salam Umi..saya nak komen entry lain:) Adoii geramnyer kat rabbit dan cat ummi..mai sini tia mia nak jaga:) And bee hoon ummi pun nampak sangat sedap..seronok lah nampak malaysian food fair tu..best kan..tak kira duit masuk banyak mana ..yang penting seronok gather2 macam tu especially promote makanan:):) Ummi gambar2 semua bertambah cantik lah sekarang:) keep up the good work!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Zu,
      kalau boleh bawa dua2 tu dah lama nak bawa ke sana ke mari. sedih nak tinggal. dia pun mcm faham aje, dah tu buat muka monyok.. ntah2 tu perasaan sendiri. ye lah pet pun dah jd family.
      mmg best food fair tu tp sayang sekali tak ramai org sgt. mungkin lokasi tak sesuai atau tak byk promosi. mmg betul, tak kira pun untung atau tak, yg penting semua org happy, terutama budak2. dpt jumpa kawan2.. dan dpt mkn sedap2. bila food fair dah habis, masing2 penjual saling memberi makanan. tiba2 balik penuh mkn dgn char kuey teow, ayam percik lg, kek lagi heee sgt best!
      oh ya.. sy dah upgrade kamera tu gambar ok sikit kalau tak mmg tension nak amik gambar close up atau gambar waktu mlm. blurr :p

      Delete
  3. Tahniah kpd Kak Sam. Hehe..memang takde rezekilah utk saya..hehe..nnti akak btau saya ya akak beli kat mana & berapa harganya..hehe..email tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mazia, k umi dah email. check yer. ;)

      Delete
  4. tahniah pd pemenang...

    sy join tp comment sy xmuncul2 setelah dipublish xtau nape...huhu sedih

    ReplyDelete
  5. eh comment sy yg ni bole pulak terpublish...

    ReplyDelete
  6. sy jugak nak tahu tue... :) nti akak btau saya ya akak beli kat mana & berapa harganya..hehe..email tau.

    kalo ada rezeki lebih nk beli la...hehhe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. sori kak umi mlm ni baru internet ok.
    alamak senyum sampai ke telinga rasanya.

    ReplyDelete
  8. ooppppsss saya dah reply email akak.

    ReplyDelete