Monday, February 24, 2014

Coklat!

Masa yang ditunggu-tunggu oleh hantu coklat! Ada coklat arnab dan telur dalam pelbagai saiz dan warna memanggil-manggil untuk dibawa pulang. Kalau boleh buat GA coklat ni kan best? hehehe..

Apapun kena tunggu dulu sampai jadi murah dulu baru boleh beli 1 atau 2 :)
AFL bunny

Coklat cadbury yang menawan

Bentuk telur, angry bird pun ada

8 comments:

  1. Salam Umi..macam2 bentuk coklat tu..sempena apa yer diaorg buat coklat cam2 patern tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Kak Atie,
      Coklat ni diorang buat sempena sambutan easter bulan April nanti. Tapi bulan ni lagi dah start jual.

      Selepas easter biasanya coklat ni dilelong dengan harga murah untuk habiskan stok :)

      Delete
  2. comelnya..kalo sy dh surely syg nk mkn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang comel sangat tapi kalau tak makan rugi pulak shu :)

      Delete
  3. Salam kak umi,

    Patut la nmpk byk kat kedai.Lagi sebulan nak Easter Day rupanya.Soalan cepumas,time Easter byk SALES tak?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..
      Betul tu Easter lagi sebulan lebih tapi dah jual coklat ni. Kalau ada sale pun coklat2 easter ni aje lah. tunggu tengah tahun ada stock take sale baru best :)

      Delete
  4. Replies
    1. Memang comel2, tambah2 coklat bunny tu. Kalau saiz besar rasanya kena ambil masa lama untuk habiskan.. :)

      Delete