Wednesday, February 26, 2014

Mochachos Chicken Fiesta @ Westfield Carousel food court, Cannington WA

Rupa-rupanya dah ada 3 cawangan Mochachos di Perth ini iaitu di Centro Galleria, di Warwick dan di Carousel ini. Yeaayyyy.. maknanya tak perlu travel jauh-jauh lagi untuk makan Mexican food yang halal.

Kedai ni terletak di food court Carousel beralamat di 1382 Albany Highway, Cannington, WA 6107.

Ini pula alamat franchise satu lagi di Warwick iaitu Centro Warwick, Shop 24, Cnr Beach Rd & Dorchester Ave, Warwick WA 6024

Nota:
Apa yang paling saya suka di sini ialah portion makanan yang sangat besar dan berbaloi dengan harga, Jika kita membeli nasi dengan lauk sekali pun, kuantiti lauk dan sayur sangat banyak sehingga melebihi nasi.
Kaunter di Carousel.. kalau tak silap dulu kedai Maya Masala kat sini
Chicken burger yang besar dan mengenyangkan. Tengok tu saiz fillet daging ayam yang besar!


Daging ayam yang digril dengan tahap kepedasan sederhana (mild)

Salad untuk pilihan makanan yang lebih menyihatkan


Nasi serta ayam tanpa kulit sebagai healthy option :)

6 comments:

  1. Replies
    1. Semuanya sedap Dana..beef burger untuk budak2 pun sedap hehehe

      Delete
  2. lama tak melawat sini..mcm biasa post pasal makanan suma setap2...lapaq la haiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bizi yer Su.. wahh asyik jalan2 je mana tak bizi. ahaks.. bestnye jalan2 ke bandung. K umi pun tak sempat nak blogwalking.. moonwalking hehehe.. ala kat sana mcm2 ada, nandos, kfc, mcd, KR..pizza .. tepon ja sampai depan pintu lagi hihi

      Delete
  3. mcm sedap je tgk burger tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap burger tu Ann.. tambahan pulak ada grilled chicken yang pedas2 :)

      Delete