Sunday, March 31, 2013

Pemenang 10th GA...

GA Ke10 telah ditutup secara rasminya.. Terima kasih kepada anda yang sudi menyertainya kali ini. Tahniah kepada 2 pemenang bertuah ini. Kepada yang lain jangan putus asa, doakan semoga kami sekeluarga murah rezeki dapatlah saya buat GA dengan hadiah yang menarik lagi..

Untuk makluman, saya terpaksa kurangkan jumlah penyertaan yang layak kerana ada penyertaan yg tidak lengkap iaitu tiada maklumat email address. Maaf ya.

Jom kita tengok siapa pemenangnya...



















nk jgk cba nsb ni~ hihi

blog : http://journaloffeena.blogspot.com/
email : fins_5288@hotmail.com
















http://superdreamland.blogspot.com/
anazaysdreamland@gmail.com

13 comments:

  1. tahniah kpda pemenang.. hehe.. so jelous toward them..

    ReplyDelete
  2. beshnyerr dpt adiah....tahniah...=)

    ReplyDelete
  3. tahniah..kita tak bertuah lagi..huhu

    ReplyDelete
  4. tQ umi and tahniah kepada pemenang (^___^)v

    ReplyDelete
  5. tahniah pada yang menang... :)

    ReplyDelete
  6. congrats pd yg menang..!!! tak sempat nak try..

    ReplyDelete
  7. akak.. sy dah balas email akak.. time kasih kak.. time kasih bnyk2.. nasib sy terasa nak check email..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. K umi dah reply email. check yer :)

      Delete