Saturday, March 30, 2013

Pre-Order Corelle dibuka semula...

Berita baik untuk sesiapa yang berminat untuk menempah Corelle, Kitchen Aid Hand Mixer, pie maker dan bermacam lagi produk yang menarik.. boleh tempah dari kawan saya yang akan balik bercuti bulan ini ya..

Jika berminat boleh ke blog http://sweet-downunder.blogspot.com.au/ dan hubungi beliau sendiri untuk tempahan. Sementara tu jom kita tengok antara barang yang boleh anda order.. ;)

Corelle Winter White Frost


Kitchen Aid Hand Mixer


Cupcake Ferris Wheel Holder


6 comments:

  1. ummi..pinggan tak de bunga ker?brapa harga 1 set..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu salah satu jenis pinggan aje, cuba klik link yg diberi tu... kalau ada apa2 nak tanya, email pada sweet.downunder@gmail.com

      Delete
  2. Arghhhh menggentarkan jiwa la invitation k. Umi ni

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Mmg lawa kan? sweet aje kalernye :)

      Delete