Sunday, May 19, 2013

PRE-ORDER CORELLE

MAKLUMAN: PRE-ORDER TELAH DITUTUP. 


24 Cup Cake Carrier RM140 - (free pos ke Semenanjung Malaysia)


Terdiri dari 3 item







Contoh adaptor



Nota penting: 



Kadar voltage Malaysia dan Australia adalah hampir sama. Oleh itu barangan elektrik dari sini boleh digunakan di Malaysia dengan selamat dan begitu barang elektrik dari Malaysia boleh digunakan di sini.

Perbezaannya adalah bentuk plug dan soket. Anda hanya perlu dapatkan adaptor dari mana-mana kedai menjual barangan elektrik dan gunakan adaptor ini sebagai penyambung.


Pop Cake Maker RM120 - SOLD OUT


























Cupcake maker RM80 ( SOLD OUT)





















































Cookbook and Cupcake stand set RM150 ( 1 set left)































































Dutch pancake maker RM80 ( 2 set sahaja)









Makes 14 mini pancakes

Untuk makluman, Pre-Order Corelle TELAH DITUTUP


Corelle winter frost















    corelle country cottage

















    corelle rosemarie


    Koleksi Livingware (round) 16 pcs Winter Frost/Secret Garden/Country Cottage/Provincial Blue/Geometric/Rosemarie/Floral Connection/Sketch bands RM280


    Corelle Vive Round Dinnerset 16pcs Garden Sketch/Ribbon and Swirl RM340

    Corelle Square Dinner Sets 16pcs Simple Lines/Mandarin flower/Bamboo Leaf/Pretty Pink/Shadow Iris 16pc RM380


    Mini muffin maker RM80 (ONLY 1 SET LEFT)








    Maxwell and Williams Slice & Dice- 5 Piece knife set with Block (set pisau dengan stand- also available in sets of whites/reds) RM170 




    Maxwell and Williams Slice & Dice Knife Sharpener (blue, green, pink, purple, red and black colour based on availability) RM80

    Knife sharpener blue







    Knife sharpener green









    Knife sharpener pink
    Knife sharpener purple

























    Mini Doughnut Maker RM80 (1 unit only)



































    Cara memesan:
    • Emailkan saya butir2 barang yang anda minati ke alamat email ini: pandorra_75@yahoo.com
    • Saya akan sertakan maklumat pembayaran ke akaun Maybank atau CIMB. Sila emailkan bukti bayaran selepas transaksi dibuat.
    • Sila buat bayaran segera dalam tempoh 7 hari untuk barangan yang anda pesan. 
    • Penting: Siapa cepat bayar dia dapat. 


    Tempahan adalah terhad
    • Barang dijangka sampai penghujung September 2013. Anda boleh pickup sendiri di Sekitar Wangsa Maju @ Setiawangsa, Kuala Lumpur. Saya akan maklumkan kepada pembeli melalui email tarikh sebenar barang akan sampai.
    • Sekiranya perlu pengeposan (poslaju atau courier), tambahan kos pos akan dikenakan mengikut kawasan anda.


    12 comments:

    1. berminat tp duit dah banyak habis semalam...dalam acc bank tersgt2lah kurang..huhu

      ReplyDelete
      Replies
      1. ala ciannya normi.. mesti byk shopping tu hehe.. no worries, utamakan yang perlu dulu :)

        Delete
      2. bawak kuar wat bayar muka kereta..cik nor ambik kete baru...huhu

        Delete
      3. fullamak, lg hebat tu.. beli kete baru.. kete apa tu nor? :)

        Delete
    2. Menariknya offer k.umi - cuma nak tanya k.umi tamau ambik order pisau scanpan ka? Hat macam dlam junior masterchef tu.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Wati berkenan yang satu set ke atau pisau single.. nanti k umi kena survey dulu. kat sana pun ada junior masterchef ye?

        Delete
    3. Thanks k.umi. Junior masterchef dah lama xdak, tp dok teringat kat pisau scanpan tu. dah ada 2, tp kalau ada satu set elok jugak. Hat ceramic tu xyah nak asah2.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Ok... nanti dah jumpa k umi update ye :)

        Delete
    4. salam sis.. saya berminat larr dgn cupcake maker tue...
      ada lagi tak? macam mana nk buat pembayaran...

      erma

      ReplyDelete
      Replies
      1. Wsalam Sis Erma,
        Cupcake maker ada satu lagi. kalau berminat, htr email ke pandorra_75@yahoo.com dan maklumkan samaada hendak pickup sendiri atau pos. kalau pos, kena tambah kos pos dan ke alamat mana. Nanti sy reply email.
        Tq :)

        Delete
    5. Hi,
      Pop cake maker still available?

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hi LeeMay,
        Yes pop cake maker is still available. If you're interested please email me at pandorra_75@yahoo.com

        Thank you.

        Delete