Sunday, June 9, 2013

11th GiveAway (GA) - Set apron dan oven mitten

Kira-kira sebulan lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan yang penuh keberkatan. Sudah tentu waktu itu kita paling sibuk dengan persiapan sahur, berbuka dan tidak kurang juga yang dah mula membuat biskut dan kek kan? 

Oleh itu saya rasa sangat sesuai kalau buat GA dengan hadiah apron dan oven mitten ini, dan sudah tentu anda akan kelihatan lebih bergaya di dapur :). Jom tengok syarat-syaratnya...


























































Terma dan syarat:

1) Penyertaaan dibuka kepada semua. 

2) Satu set apron dan oven mitten untuk seorang pemenang bertuah! 

3) Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post ini. Jika anda tiada blog, cuma letakkan email address anda sahaja. Setiap seorang cuma satu penyertaan sahaja diterima.

4) Tarikh tamat GA ialah: tepat jam 12 tgh malam pada 23 Jun 2013. Pemenang akan diumumkan pada
 24 Jun 2013.

5) Pemenang akan dipilih secara rawak melalui www.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi.

32 comments:

  1. blog: http://www.geeazielove4eva.my/

    email: gee_azie0306@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. waahhh...bestnyer!!!

    nak join gak laa... http://rumahbatamerah.blogspot.com/

    norizan.mahmud@gmail.com

    ReplyDelete
  3. http://norminieza.blogspot.com/

    normi80my@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. nak join... :)

    http://jassnani.blogspot.com

    email : nora@artisticcontrols.com

    mekasih.. :)

    ReplyDelete
  5. nak apron n mitten tu..hehe...

    blog: http://ayongatikah.blogspot.com/

    email: atikah_zaid@yahoo.com.my

    tq!

    ReplyDelete
  6. Nak apron & mitten tu...
    E-mail : wnshafinaz@gmail.com

    ReplyDelete
  7. nak jugakk apron & mitten .. Email: nazilacj@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Salam,

    Nak join

    http://athirahsafarudin.blogspot.com/

    emel:-athirahsafarudin@gmail.com

    ^___^

    ReplyDelete
  9. nak join jg ^^

    http://sayagemuksayacomel.blogspot.com/

    sayacomelsikit@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
  10. http:qasehmu-abadi.blogspot.com

    email :mimiazie72@gmail.com

    nak apron n mitten yang comei tuuu

    ReplyDelete
  11. Kak umi, nak la. bismillahirohmanirohim

    norulsielawati@gmail.com.

    ReplyDelete
  12. salam dari malaysia..

    http://ohgadisitu.blogspot.com

    arabikha@yahoo.com

    ^_^

    ReplyDelete
  13. salam

    http://shahida-mysweetlife.blogspot.com

    adeline_shahida@hotmail.com

    ReplyDelete
  14. http://noname-kakipanjang.blogspot.com/

    chokechik@gmail.com

    ReplyDelete
  15. http://piecesofbrown.blogspot.com

    norhafiszah@gmail.com

    try luck
    da lma x bertuah.hihi

    ReplyDelete
  16. saya join :)

    http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/

    Applecaramel99@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. nak join :P

    http://syuhaida0110.blogspot.com

    syu3010@gmail.com

    ReplyDelete
  18. sy join lg GA kat blog nie. =)

    http://missawaa.blogspot.com/

    email : atifleo_4c@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. tak ketinggalan

    http://chequesuechekgu.blogspot.com

    kemren0104@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Cuba nasib, untung2 bertuah..

    http://zaacorner.blogspot.com/

    zaharah60378@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. Nak jugak...nak jugak...

    noorarina60@gmail.com

    ReplyDelete
  22. http://dhyeahana.blogspot.com

    ladyred.hana@gmail.com

    ReplyDelete
  23. http://faizaerina.blogspot.com

    faizaerina@gmail.com

    tQ sis ~

    ReplyDelete
  24. http://aduhaianak.blogspot.com/

    wanikeni@yahoo.com
    terimakasih

    ReplyDelete
  25. wish me luck

    hasliza12@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Saya ikut join juga.... Umi.

    http://dielacraft.blogspot.com

    fadzillahminai@gmail.com

    ReplyDelete
  27. nak cuba nasib juga :) shaty14@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Salam nk join ntok mak..harap ada rezeki ;) email : wahidahanafiah@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Salam Umi,k.atie join!

    http://azatiesayang.blogspot.com/

    Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    ReplyDelete