Tuesday, June 18, 2013

Half Price Waffle Tuesdays @ Gelare

Hari selasa merupakan hari setengah harga untuk waffle di Gelare..eekk betul ke ayat tu hehe..
Haa apa lagi jom serbu!
Cappucino kurang gula untuk 'tawar' manis waffle dan aiskrim :)

Tunggu pesanan di hantar. Kedai ni belakang rumah je :)

All natural ice cream

Waffle dengan cookie dan wild strawberries icecream dengan whipped cream dan sirap waffle.. yumm

Sorang sibuk amik gambar, sorang lagi jeling dah

Dah siap amik gambar, boleh ke kongsi makan? Tengok pakcik belakang tu pun mkn aiskrim :)

Dah tentu tak cukup. Kena order lagi satu untuk abang :)

Gelare ni pulak di lokasi berbeza.. iaitu di Waterford Shopping Centre, Karawara

Masa ni cuba iced coffee

Awal lagi tak ramai orang

Topped with wild strawberry and swiss choc ice cream, whipped cream and waffle syrup.. yummo

14 comments:

  1. Hahaha... we all pun tadi mkn Gelare waffles jugak tapi kat South perth :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh laa ye ke Kak Mynn..mcm berjanji pulak, cuma tempat tak sama hihihi. Kami ke Gelare Applecross :)

      Delete
  2. Salam Umi
    suka tengok kedai ni...bersih dan kemas.
    waffles...yummm tambah mkn dg aiskrim
    nengok kewtiaw kat bawah tu...sedapppnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Mamasya,
      Betul kedai kat sini nampak bersih dan kemas sekali. Tak ada sepah2 tambah2 kat lantai. Walaupun tengah winter dan batuk2, masih teringin nak mkn waffle dgn aiskrim, org kata kalau batuk mkn aiskrim kan?

      Haah kuetiaw tu sgt sedap. Umi ni jarang sgt order kuetiaw kecuali yang rasa sedap kat tekak hihi

      Delete
  3. kedai belakang rumah..haruslah pegi tiap2 hari..bila la nak gi perth lagi yee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. dah lama dah kedai tu, tp baru first time pegi. Mungkin kena jadikan acara tetap setiap selasa kot.

      Boleh aje Su dtg Perth minggu ni pun ok aper ;)

      Delete
  4. kak telan liur je tau, sedapnyer waffle ngn icekrim tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Msia pun ada nih Dana hehe.. sebelum ni k umi suka mkn waffle kat A&W je. hmm mmg sedapp :)

      Delete
  5. semua tempat ke half price waffle hari selasa? tak tahupun sblum ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Gelare kat semua tempat ada offer half price setiap selasa :)

      Delete