Monday, June 17, 2013

The Food @ Spicy Mama's Bentley

Jom tengok lagi makanan apa yang ada kat Spicy Mama's di Bentley. Kalau saya rindu makan kuey teow goreng, inilah tempat yang saya tuju. Boleh request nak pedas atau kurang pedas :)

Menu nasi pula kami order pada hari Sabtu, selepas sesi membeli buah dan sayur di Farmers' Markets at Manning. Pada hari-hari biasa tak ada lauk sebegini. Mungkin hari Sabtu sahaja, saya kurang pasti. Tiba bulan Ramadhan pula, ada jualan kuih muih dan bermacam-macam lagi. Hmm menarik kan?


Kuey teow goreng yang sedap

Ternampak kepak ayam goreng pula hihi

Nasi, kari ayam dan sayur campur

Nasi, daging masak kicap dan sayur campur


Nasi lagi.. hmm tetiba lapar pulak
Milo dino.. hee geram nak slurp aje. :D

9 comments:

  1. Salam kak Umi.hamboi tingginya milo dino..sedap tu sedut..aritu sempat mkn sini.murah gak price dia kan banding kedai lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Hannani,
      Hehe tu la, jeles tak tengok milo dino tu? Abe awe yg ordernye.. pastu k umi lak slurp dulu. Kesian awe hahaha.. betul harga kat kedai ni murah berbanding kedai lain. Yang penting sedap dan kenyang :)

      Delete
    2. Haha..jeles sikit je..kuikui..oo air abe awe..takpe sekali sekala umi dia tumpang slurp2..betul tu,yg penting sedap & kenyang:D

      Delete
    3. caner Faizi dah exam belum? hihi semoga semuanya berjalan lancar, nanti boleh kita makan2 dan fishing2 lagi ;)

      Delete
    4. Belum lagi kak Umi.Insyaallah esok.dia nak exam sy lak dupdapdupdap..Insyaallah doakan kami berjaya:)

      Delete
    5. Usaha yang terbaik dan kemudian bertawakal. Insyaa Allah boleh tu. Make sure makan kenyang2 sblm exam takut perut lapar takle concentrate :p

      Good luck!

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe bab makan mestilah kalau boleh nak yg sedap2 kan Normi? :)

      Delete
  3. eToro is the #1 forex trading platform for newbie and advanced traders.

    ReplyDelete