Tuesday, June 10, 2014

Jalan-jalan ke nursery

Hajat dihati pergi ke Bunnings Warehouse nak cari bunga petunia lagi untuk ditanam di halaman rumah.. sayang sekali dah habis. Yang tinggal cuma pansies sahaja. Jadi kita jalan-jalan tengok bunga sajalah...

Geram tengok ros ni

Adik ikut sekali bawa troli mini
Geram tengok bunga-bunga ni

Yang ni pun cantik-cantik
Close up



































































Bunga ros ni saya beli kat pasar tani
Beli yang paling murah tapi tetap cantik dan harum baunya :)


6 comments:

  1. Salam kak umi,
    Baru nak bersiaran ni.Hihihi.Cantiknya bunga.Teringin nak tanam kat depan rumah ni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Fi,
      Dah selamat sampai ke rumah ya. Sempat tak makan kat restoran Msia kat sini?
      Musim ni elok juga tanam bunga, tiba musim bunga nanti tentu meriah. :)

      Delete
  2. Salam sis.. sy terbuka blog sis masa nk search pasal perth.. bln oct ni sy akan ke perth. Saya nak tanya kalau saya dr perth city ke augusta (tdo augusta 1night) dan esoknya dari augusta ke albany (tdo albany 1 night) sis rasa ok x??Then esoknya lagi dr albany saya akan blk ke perth city semula. Harap sis dpt mmbantu. Dan kalau boley sis suggestkn itinerary selama 6d 5n. Boley email sy di nurez_zully@yahoo.com.. sy harap sgt sis dpt membantu sbb skrg sy tgh merangka itinerary ke perth. Tq sis.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Sis,
      Nanti check email ya. Tq

      Delete