Sunday, February 17, 2013

Sara Lee Chocolate Croissant

Untuk makluman sy masih belum dpt buat GA lagi sbb hadiah yg dicari belum ditemui..Dah ada idea, tp bila cari dah out of stock. Fuhh saspen tu kan.. agak2 apalah hadiahnya :p Apapun, tunggu aje cepat atau lambat Inshaa Allah ada nanti hehehe..

Jom kita tengok gambar kali ni iaitu croissant dari Sara Lee. Kami sekeluarga mmg penggemar croissant, tp nak buat sendiri entah bila sbb nak buat ni kena rajin terlebih la kan. Memandangkan ada produk ni dijual, haa apa lagi boleh la beli tak yah susah2 nak buat setakat nak mkn 2-3 ketul. Croissant ni cuma boleh didapati di Woolies (exclusive to woolies only), so jangan ada pulak yang cari kat Coles atau IGA ok?
Chocolate croissant.. croissant dgn filling coklat
Boleh makan terus atau panaskan dalam microwave


Logo halal AFIC


Jom kita tengok lebih dekat

Mmg lembut dan sangat sedap. Sesuai untuk breakfast, minum petang atau bekal ke sekolah :)

6 comments:

  1. salam umi, ooii croissant ! chek anak-beranak pun sukaaa sangat makan croissant..selalunya chek beli kat kedai roti aja..., chek cuba jugak intai2 resepi...chek tak sanggup ambik risiko...!!! dan pulak chek bukan seorg yg suka dok lama2 kat dapuqqq..!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Mona,
      sama la dgn umi, pikiaq byk kali kalau nak buat tu. baik beli lg senang kan kan? :D

      Delete