Thursday, August 1, 2013

Collectibles lagi...

Jom tengok koleksi terbaru saya.. walaupun barang lama dan terpakai, tapi masih elok dan sangat bernilai bagi saya.
Talam yang sangat menawan di hati

Rasanya ini buatan sendiri

Cup of coffee

Pemegang

Bahagian belakang talam.. hadiah istimewa rupanya

Patchwork quilt ini saya beli dari tuannya sendiri

Macam bentuk baju kan?

Di bahagian bucu ada pokok dan love

Cute

Jag krimer

Bahagian muncung jag

Buatan England

Bunga di sekeliling mulut jag

Sangat comel

8 comments:

  1. walaupun dh terpakai tp sume msh nampak cantik n dijaga rapi kan kak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Dana, barang lama kalau dijaga rapi akan nampak cantik dan bernilai :)

      Delete
  2. Replies
    1. Samalah kita..!! yeayy ada geng hihi :)

      Delete
  3. Kumpul Umi kumpul hi..hi
    Selamat hari raya ye Umi semuga tetap gembira beraya di perantauan...insyaallah
    salam raya dan maaf zahir batin dari nekcik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah mengumpul ni walaupun cik abe dah bising2 mana nak letak hihihi

      Selamat hari raya maaf zahir batin juga buat Nekcik sekeluarga.. maaf andai ada silap salah sepanjang perkenalan kita di alam cyber ini. Makan ketupat dan juadah sedap2 di hari raya ingat2 lah kami di sini ya. :)

      Delete
  4. Sis, tadi akak gi Manning Farmers' Market. Pukul 8.40pg dah ramai orang. Boleh tahan jugak byknye kereta nak parking. But still ada parking la.

    Harga organic veggie dia pun ok lah. Beli grannysmith apple, juicing carrots, figs, purple kale, tomatoes n byk lagi. Boleh 'gila' jugak lah tgk. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh akak dah sampai ya. Best kan memborong sakan, tengok sayur dan buah-buahan segar tu memang boleh 'gila' dibuatnya. Buah fig dah ada ya..

      Itulah, umi rasa ni farmers market paling best. Umi dah pernah ke palmyra tapi tak best macam ni.

      Delete