Friday, January 6, 2012

Bersyukur

dengan apa yang ada. walau lauk yang simple pun, ayam masak kicap atau daging singgang.. sekurang2nya ada rezeki untuk kami.. Alhamdulillah..

dan anak2 yang sihat dan gembira..walaupun bucuk2 pun.. inilah harta yang paling berharga.. :)

5 comments:

  1. salam umi.... kita suka singgang daging.... sedapnya lama tak makan...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..ada org x de apa pun nk mkn...alhamdulillah sgt sgt kan :)

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Wana, singgang ni simple je kan nak buatnya? simple dan sedap, menurut peminatnyalah hehehe

    Sis susumanis, betul tu. kena tengok org yg kurang dr kita, supaya kita selalu bersyukur.

    ReplyDelete
  4. Skrg baru perasan beza sikit 2 beradik ni kan. sorang muka bulat, sorang lg muka cam bujur sikit. Sporting depa bergambar.

    ReplyDelete
  5. ummuajwadamzar, haah bentuk muka lain. sorang ikut mcm mamanya, sorang ikut mcm abah. depa ni bab posing ok aje :D

    ReplyDelete